Waar goedkoop laminaat kopen en laten leggen?

Waar goedkoop laminaat kopen en laten leggen?
augustus 2, 2019 Slimmeretailer.nl
Waar goedkoop laminaat kopen en laten leggen?

Waar goedkoop laminaat kopen en laten leggen?

Goedkoop Laminaat, je zoekt er vast niet voor niets naar… Misschien heb je wel net je eerste huis gekocht of ga je binnenkort verhuizen of verbouwen. Één ding is iniedergeval zeker: alles bij elkaar opgeteld is het een flinke aanslag op jouw portemonnee. De vloer in het huis is natuurlijk een belangrijk onderdeel in de begroting. Slim inkopen is dan ook een absolute must! Maar moet je wel besparen op laminaat? En krijg je dan wel kwaliteit? Ons antwoord? Jazeker, kwaliteit laminaat hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn! Het gaat er alleen om waar je het koopt.

In onze blog over goedkoop laminaat geven we u handige tips in uw zoektocht. Veel lees plezier gewenst!

Grote en voor u bekende namen zijn niet altijd de beste plek voor goedkoop laminaat

Wilt u laminaat kopen? Dan denkt u vast meteen aan de woonwinkel in de buurt of één van de grotere ketens op het gebied van wonen. Maar bent u daar wel aan het juiste adres voor goedkoop laminaat? Of maken ze gebruik van de regio-functie of naamsbekendheid  en verleiden ze consumenten met goedkoop laminaat die u ergens anders misschien nog wel veel voordeliger had kunnen scoren?

Ons devies? Raadpleeg altijd het internet. Hier kunt u namelijk eenvoudig de prijzen vergelijken en partijen vinden die de beste laminaatdeals voor u hebben. Sommige partijen, zoals bijvoorbeeld Luxury Floors uit Kampen hebben zelfs een laagste prijsgarantie!

Kwaliteit vs Prijs van het laminaat.

Bij het kopen van goedkope producten ligt altijd één gevaar op de loer: het gebrek aan kwaliteit! Daarom hebben wij voor u de verschillende kwaliteiten opgesomd. Als kers op de taart geven we u nog een aantal merken waar de kwaliteit van de vloeren hoog is, maar de vloeren toch gunstig geprijst zijn!

De kwaliteit van een laminaatvloer wordt vooral bepaald door de dichtheid en toplaag van de vloer. De zogenaamde kwaliteit van het ‘HDF (High Density Fiberboard)’. Bent u dus op zoek naar een goedkope laminaatvloer maar wilt u wel de zekerheid van kwaliteit. Ga dan op zoek naar HDF laminaat vloer en kies niet voor de vaak nóg goedkopere MDF laminaat vloeren.

Goedkope laminaat merken met hoge kwaliteit

Hieronder hebben we voor een paar merken voor u geselecteerd waarvan u absoluut een goedkope en kwalitatief hoge laminaatvloer kunt vinden.

  • Kronoswiss
  • Classen Laminaat
  • Krono Original
  • Egger

Bonustip: Restpartijen

Hebt u maar een kleine ruimte in huis die u wilt voorzien van een laminaatvloer? Dan zit u niet vast aan de standaardpakketten. Zoek dan ook altijd naar restpartijen. De vloerenwereld beweegt snel en leveranciers hebben vaak overtollige voorraden wanneer ze haast alle m2 van dat type vloer hebben verkocht. Zo vind je bij sommige partijen laminaat al vanaf € 0,75 per vierkante meter! Bizar toch?!

Laminaat Goedkoop laten leggen

Koopt u een goedkope laminaat vloer? Dan is het natuurlijk zonde om het ‘verdiende’ geld meteen weer weg te gooien door een dure vloerenlegger in te huren. LET OP: Sommige vloerverkopers hebben extreem aantrekkelijk geprijsde vloeren, maar vragen vervolgens de hoofdprijs voor het leggen. Laat u dus niet verleiden door alleen de prijs en win ook informatie in over de legprijzen per m2.

De meest kosten efficiënte oplossing is natuurlijk het zelf leggen. Maar als u zelf niet erg handig bent of er geen tijd voor hebt, is het toch wel verstandig om een professionele vloerenlegger in te huren. Bovendien heeft u vaak ook nog eens een zogenaamde ‘leggarantie’ waarbij u garantie krijgt op de vloer als deze binnen de gestelde garantietermijn problemen heeft.

Wat zijn goede legprijzen voor laminaat?

Het leggen van een laminaatvloer wordt vaak uitgedrukt in vierkante meters (m2) Vaak betaalt u dan ook per gelegde vierkante meter. De prijzen voor het leggen van een vloer vindt u al vanaf € 6,- per m2. LET er echter wel op. Sommige partijen rekenen ook nog kosten voor het plaatsen van (plak)plinten en de ondervloer, terwijl ze een lage prijs per m2 betaalt.

Kijk dus ook naar de zogenaamde secundaire plaatsingsvoorwaarden!

Namens team Slimmeretailer.nl veel succes gewenst bij de aankoop van uw goedkope laminaat vloer

Wij hopen dat we u een goed inzicht hebben kunnen bieden in de wereld van goedkope laminaatvloeren en op weg hebben kunnen helpen in uw zoektocht. Mocht u informatie missen of bepaalde informatie willen? Schroom dan niet om contact op te nemen met de specialisten van Slimmeretailer.nl

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*