Het mooiste servies van 2020!

Het mooiste servies van 2020!
oktober 30, 2020 Slimmeretailer.nl
mooi servies

Ben jij toe aan een nieuw serviesset, maar kun je de bomen door het bos niet meer zien? Wij hebben hier enkele prachtige serviessets staan van 2020. Zo kun jij het mooiste servies in huis halen!

Gekleurd servies

Ondanks dat 2020 misschien niet het meest gezellige jaar is, zijn kleurtjes altijd hip en vrolijk! Keramiek servies in vrolijke tinten zorgt voor een warme en gezellige sfeer. Iets wat we na dit jaar allemaal wel goed kunnen gebruiken. Je hoeft natuurlijk niet alleen voor felle kleurtjes te kiezen. Er zijn ook veel neutrale kleuren die je kunt gebruiken zoals donkerblauw of grijs. Niet zo vrolijk als een feller kleurtje, maar het geeft wel een mooie moderne look.

Modern chique

Je kunt ook kiezen voor een mooie moderne chique look. Je kunt dit creëren door servies te kiezen in unieke vormen met moderne tijdloze kleuren zoals antraciet. Er zijn veel merken die mooie sets aanbieden, zodat je een complete look kan creëren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het merk Iittala. Dit merk heeft veel unieke designs, die een moderne look meegeven. Ze passen makkelijk binnen elk interieur en geven een tijdloze look. Natuurlijk zijn er vele andere merken die hetzelfde aanbieden. Wel moet je letten op de kwaliteit van merken, want het verschilt heel veel per merk.

Klassiek porselein

Je kunt nooit mis gaan met een klassiek serviesset van porselein. Je kunt porselein standaard in wit krijgen, maar je kunt het ook gekleurd krijgen. Porselein oogt luxe en toch ook erg neutraal. Wel heeft porselein ook enkele nadelen. Het wordt bijvoorbeeld vaak afgeraden het in de vaatwasser te wassen. Het kost dus een stuk meer tijd om het te onderhouden. Porselein is vaak ook een stuk duurder, dus denk er goed over na voordat je een aankoop maakt.

Houten boerenlook

Iets wat ook steeds meer in de trend komt is het gebruiken van houten servies en bestek. Dit geeft een rustieke boerenlook. Het oogt warm en is mooi te combineren met allerlei soorten interieur. Ook bij dit soort servies is het belangrijk om goed op het onderhoud te letten. Hout gaat ook niet goed in de vaatwasser, mits deze bepaalde eigenschappen heeft. Houten servies zul je dus ook met de hand moeten wassen.

Er zijn dus verschillende soorten servies waar je uit kunt kiezen. Uiteindelijk zul je zelf ook moeten kijken naar wat je zelf mooi vind passen binnen jouw eigen interieur. Vergeet ook niet te letten op jouw budget. Veel succes met het vinden van de perfecte serviesset!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*