Foto’s op linnen

Foto’s op linnen
augustus 30, 2021 Slimmeretailer.nl

Wel eens aan gedacht om een mooie familiefoto of vakantiekiek op linnen te vereeuwigen? Iedereen heeft wel zo’n mooie foto die het waard is om op linnen af te laten drukken. Daarvoor kan je bij Namenenzo.nl terecht. Een mooi canvasschilderij of een linnen foto met je dierbaarste herinnering. Namenenzo is DE specialist op het gebied van gepersonaliseerde foto’s op linnen in allerlei formaten. Kies een mooie foto, bepaald het formaat en bestel. I.p.v. een foto aan de muur is een linnen foto of een canvas foto vaak veel sierlijker. Het lijkt nu net alsof het een echt schilderij is, maar uiteraard is dit veel goedkoper in aanschaf. Uiteraard wordt de linnen foto gespannen op een frame zoals echte schilderijen ook zijn. Foto’s op linnen heb je voor je leven. Een blijvende herinnering. Leuke onderwerpen zijn de familie, b.v. ouders met kinderen. Dit is ook een heel leuk cadeau om te geven aan opa en oma. Maar ook opa en oma op een canvasschilderij is een schitterende eyecatcher op de muur en een blijvende herinnering. En denk eens aan je huisdier, hond, kat of zelf je paard!

Linnen foto

Namenenzo gebruikt alleen kwaliteitslinnen voor jou foto’s. Vaak wordt dit ook canvas genoemd. Online kan je het formaat naar wens uitkiezen en dan de foto uploaden. Let er wel op dat de kwaliteit van de foto goed is. Een hoge resolutie dus. Een foto van internet is zeker niet goed. Die heeft altijd een veel te lage resolutie. De foto moet vergroot worden en uiteraard scherp blijven. Met een UV printer wordt de foto van jou keuze op een linnen doek gedrukt. Dit drukprocédé zorgt ervoor dat de kleuren net zo mooi worden als een echte foto. Na het bedrukken van de foto’s op linnen wordt het resultaat gecontroleerd. Vervolgens wordt het doek gesneden op maat en wordt het in het frame strak getrokken en vastgezet. Daarna wordt het schilderij zorgvuldig ingepakt en verzonden per post.

Een foto op linnen is een mooi cadeau voor een verjaardag, een verhuizing, een huwelijk, een geboorte of een andere feestelijke aangelegenheid. Denk ook eens aan een mooie foto op linnen voor je vakantievrienden. Een blijvende herinnering aan die fantastische vakantie. Maar natuurlijk hoeft het niet een foto te zijn van één of meerdere personen. Je kan ook een mooie foto van de natuur of een mooie stadsfoto gebruiken voor dit sieraad aan de muur. Een waterval, een ondergaande zon, een verlaten huis, een veld met zonnebloemen en ga zo maar door. Versier je huis met foto’s op linnen.

De levertijd voor deze linnen foto’s is meestal 1 werkdag. Bestellingen op werkdagen voor 15.00 uur gaan bijna altijd dezelfde dag nog op de post.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*