3 Musthave pannen die je in huis moet hebben!

3 Musthave pannen die je in huis moet hebben!
oktober 30, 2020 Slimmeretailer.nl
musthave pannen

Iedereen heeft pannen thuis liggen, maar welke pannen moet je nou écht hebben? Helaas heeft niet iedereen genoeg ruimte voor veel pannen. Het is dus fijn om pannen te hebben die je kunt gebruiken voor meerdere doeleinden.

Grillpan

De zomer is hét barbecue seizoen, maar niet iedereen heeft plek voor een BBQ. Een grillpan is een mooi alternatief hiervoor! Het neemt weinig ruimte in beslag en je kunt er heerlijk op grillen. Daarnaast kun je naast BBQen in de zomer er ook een lekker ontbijtje mee maken! Mocht je geen tosti ijzer hebben, dan kun je ook een heerlijke grilled cheese maken in een grillpan. Als je een grote grillpan kiest, kun je er zelfs mee braden. Veel grillpannen kunnen namelijk ook in de oven. Als je kiest voor een klein grillpan kun je er ook in braden, alleen geen grote gerechten. Een hele kip zal dus optimistisch zijn. Een pan met veel doeleinden!

Braadpan

Voor de feestdagen wil je natuurlijk zo’n heerlijke gebraden kip op tafel hebben. Dat kun je helaas niet doen zonder een braadpan. Een braadpan kan helaas wel wat ruimte in beslag nemen, maar er zijn genoeg reden om toch er een te kopen. Je kunt namelijk veel meer met een braadpan dan alleen braden. Je kunt er soepen en sauzen in maken. Daarnaast kun je er heerlijke stoofpotjes in maken. Omdat een braadpan gemakkelijk in de oven kan, zou je zelfs het kunnen gebruiken om mee te bakken. Niet ideaal kwa vorm en dergelijke, maar het is wel mogelijk! Dus ondanks dat de braadpan veel ruimte in beslag neemt, zijn er veel voordelen!

Wokpan

Naast braden en grillen is wokken natuurlijk altijd handig. Zo kun je in een handomdraai de heerlijkste gerechten maken. Een wokpan kun je in verschillende formaten krijgen, maar ze zijn al vaak vrij groot. Je kunt veel verschillende gerechten maken in een wok, waardoor het altijd handig is om er een te hebben. Je kunt een wokpan ook als een normale pan gebruiken en wat het nog extra fijn maakt: het spettert wat minder hard. Doordat een wok hogere wanden heeft dan een normale pan, hoef je je minder zorgen te maken over de spetters. Natuurlijk moet je altijd wel voorzichtig blijven!

Als je deze drie pannen in huis hebt, kun je met alles uit de voeten! Zo heb je niet een lading aan verschillende soorten pannen nodig. Dit bespaart je niet alleen heel veel ruimte, maar ook veel ruimte.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*