Op bootvakantie in Nederland

Op bootvakantie in Nederland
augustus 14, 2020 Slimmeretailer.nl
bootvakantie nederland

bootvakantie nederland

Op vakantie gaan naar het buitenland is nog best een gedoe, gelukkig is er ook in Nederland veel te beleven en ontdekken. Van mooie landschappen, leuke steden en prachtige rivieren en kust, en het beste is dat je met een bootvakantie alles op je eigen gemak kan ontdekken! Daarom hebben wij hier een paar van de beste tips verzameld voor wanneer je op bootvakantie binnen Nederland wilt!

Waar wil je naartoe?

Nederland staat bekend om de vele mooie grachten en rivieren, dat maakt het ook erg makkelijk om via het water op veel verschillende plekken te komen. Heb je een paar plekken die je graag wilt bezoeken, maak daar dan een lijstje van en stippel je eigen route uit om langs al je hotspots te komen.

Er op uit voor een dagje

Afhankelijk van wat voor soort boot je hebt kan je ook verschillende dagtripjes plannen. Heb je bijvoorbeeld een wat kleinere boot met een buitenboordmotor, dan is Giethoorn een echte aanrader. Ook steden zoals Utrecht en Amsterdam zijn super leuk om met een boot te ontdekken, zo kom je ook op plekken terecht waar je normaal gesproken misschien niet langs zou gaan.

Verzin leuke activiteiten

Natuurlijk zijn er naast de leuke plekken in het binnenland ook veel mooie kustplaatsen om te bezoeken. Vanuit de zee heb je een prachtig uitzicht op ons landje, en kan je ook van de rust genieten. Wanneer je weer het land op wilt zijn er genoeg mooie stranden en leuke strand terrasjes om aan te varen. Bovendien kan je tijden je bootvakantie ook veel leuke activiteiten verzinnen die je zelf kan ondernemen. Zo kan je bijvoorbeeld gaan zwemmen, of iets spannends zoals watersport. Heb je genoeg gehad van het harde werk, dan kan je heerlijk op je boot gaan zonnen, of lekker onder je biminitop in de schaduw gaan zitten!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*