Kortingspas om te besparen op 5 leuke uitjes met kinderen

Kortingspas om te besparen op 5 leuke uitjes met kinderen
oktober 30, 2019 Slimmeretailer.nl
5 leuke uitjes met kinderen

Het is weekend en de regen druipt langzaam van de ramen. Kinderen vol energie, maar jij weet geen raad. Je kunt naar een overdekte winkelcentra toe, maar vaak zijn kinderen daar snel op uitgekeken. Langs opa en oma is ook een goed idee maar des te leuker om dit te combineren met een ochtendje spelen in een indoor speeltuin. De meeste hiervan hebben een grote variëteit aan toestellen waardoor de kinderen zich makkelijk een paar uurtjes vertoeven. En jij ook, met een fijn boek een grote kop koffie en natuurlijk een oog voor de kids. Het bezoeken van deze indoor speeltuinen kan vaak best prijzig zijn. Hoe leuk is het om een kortingspas aan te schaffen waardoor je veel goedkoper terecht kunt bij deze indoor speeltuinen? De pas is zeer geschikt als jij meerdere keren per jaar een indoor speeltuin wil bezoeken met je kids. In dit artikel hebben we de leukste indoor speeltuinen voor je uitgezocht die je voordeliger kunt bezoeken als je in het bezit bent van de NapPas.

 1. Chimpie Champ
  Voor de leeftijd 1 tot 12 jaar kun je in zowel Aalsmeer en Oosterhout deze overdekte speeljungle vinden. De kids kunnen spelen in de ballenbak, jumpen op trampolines en zelfs de 5 meter hoge Mount Chimpie beklimmen. Aan de ouders is ook gedacht, met een comfortabele zitgelegenheid, leesvoer, wifi en een heerlijk assortiment dranken en afgebakken broodjes.
 2. Kidzcity Utrecht
  Kidzcity biedt maar liefst 5000m2 aan speelruimte. Hier zijn een hoop spannende, originele en leuke attracties te vinden. Je kunt hier klimmen, glijden, zweven en zo kunnen we nog wel even door. Als ouder kun je ook de strijd aan gaan met je kinderen. Stap in de botsauto, ren je rot tijdens een potje lasergamen of ontspan in de zweefmolen. Bij deze uitjes met kinderen krijg je nu maar liefst 20% korting op maximaal 4 personen met de NapPas. Waar wacht je nog op?
 3. Bubbeljungle
  Woon je in de buurt van Zuid-Holland? Kom dan naar de Bubbeljungle in Leiderdorp voor een potje avontuur. Naast dat de kinderen kunnen spelen in de speelstad vol trampolines en speeltoestellen is er ook een mogelijkheid tot glow in the dark midgetgolfen. Met maar liefst 18 holes in een gave gedecoreerde omgeving zorgt dit voor genoeg amusement bij zowel jong als oud. Zo hoef ook jij je niet te vervelen…
 4. Ballorig
  Iedereen woont in de buurt van Ballorig. Met maar liefst 38 locaties verspreid door heel Nederland biedt Ballorig een hoop speelplezier. Omdat dit speelparadijs speciaal voor kinderen is, betalen ouders en begeleiders geen entree. Ook ideaal voor kinderfeestjes!
 5. Kids Wonderland
  Waan je een middag in de wonderlijke avonturen wereld bij Kids Wonderland. Naast meer dan 2500m2 speelplezier, kunnen de kids ook een ritje in een eigen onderzeeër maken of de hoogte in bij de wensboom. Dit mooie indoor speelparadijs kun je in Molenschot, Noord-Brabant vinden.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*