De leukste goedkope uitjes in Nederland voor 2020

De leukste goedkope uitjes in Nederland voor 2020
januari 26, 2020 Slimmeretailer.nl

Yes! Een nieuw jaar is aangebroken. Een jaar vol nieuwe uitdagingen en kansen die je kunt aangrijpen. Na de drukke maand december kunnen we begrijpen dat je budget een aardig stukje naar beneden is gezakt voor een leuke activiteit. Toch is en blijft het belangrijk om leuke uitjes te ondernemen om de band met je familie sterk te houden. Een middagje lachen creëert een goede sfeer binnen jullie familie en geeft daarentegen ook extra reden om elkaar weer eens op te zoeken. Hieronder kun je wat leuke uitjes voor een goedkoop prijsje vinden. Waar wacht je nog op?

Lasergamen in de hoofdstad

Met een lasergeweer al je tegenstanders verslaan. Actie en een hoop lol zijn zeker van toepassing bij een middagje lasergamen. Bij Laser Game Amsterdam kun je in een arena van maar liefst 900m2 lasergamen vanaf 2 tot 24 deelnemers. Ga met je familieleden de strijd aan voor een potje lasergame en daarnaast kun je ook halverwege van team wisselen, zodat de strijd spannend blijft. Er zijn vaak 2 sessies, waarbij je tussendoor even op adem kunt komen. Eindig het spel met een verfrissend biertje en kijk wie de winnaar is geworden. Fun gegarandeerd! Via  NapPas.nl krijg je maar liefst 10% korting op een sessie prijs.

The Amsterdam Dungeon

Zin in een dagje amsterdam én een dagje gruwelen? Kom dan een dagje vertoeven in Amsterdam en breng een bezoekje aan The Amsterdam Dungeon. Waargebeurde verhalen komen tot leven en loop acteurs tegen het lijf! Met een martelkamer en het galgenveld kijk je je ogen uit. Via ticketveiling scoor je voordelig een kaartje voor deze attractie in hartje Amsterdam. Ps: de adviesleeftijd voor deze attractie is 10+. Op zoek naar nog meer vermaak in Amsterdam? Onze hoofdstad heeft maar liefst 89 museums, waarbij er altijd wel iets tussen zit wat jullie interesse wekt.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*