Slim inkopen bij de groothandel

Slim inkopen bij de groothandel
december 11, 2019 Slimmeretailer.nl

Slimme ondernemers doen hun inkopen bij de groothandel. Bij de groothandel vind je alle producten onder één dak en kun je deze vaak voordelig inkopen. Het kan hierbij gaan om producten die je voor je onderneming nodig hebt, zoals schrijfblokken, pennen of papier, maar ook etenswaren zijn te koop bij de groothandel. Het uitgebreide aanbod en de scherpe prijzen zorgen ervoor dat jij je inkopen gaat doen bij de groothandel.

Wat is een groothandel

Een groothandel verkoopt zijn producten aan ondernemers. De particuliere klant kan hier niet terecht. Een groothandel kan de producten in grote aantallen voordelig inkopen bij de bron, de fabriek zelf, en kan zijn producten daarom goedkoop aanbieden. Dat scheelt aanzienlijk in kosten voor de ondernemer die vervolgens deze producten in kleinere hoeveelheden aan kan schaffen. De groothandel is er dus speciaal voor de business tot business.

Alles onder één dak

Hoewel er groothandels bestaan die gespecialiseerd zijn in één bepaalde productgroep, zijn er ook veel groothandels die alles onder één dak aanbieden. Deze groothandels in food en non-food producten hebben vaak een ruim aanbod in A-, B-, C- en zelfs huismerken. Alles wat je in de supermarkt kunt halen, is aanwezig. Dat is erg handig, want je hoeft slechts één keer te bestellen. Dat betekent dus ook één factuur en één levering.

Scherpe prijzen

Een belangrijke reden voor het inkopen bij groothandels, zijn toch wel de scherpe prijzen. Doordat groothandels scherp kunnen inkopen, rechtstreeks bij de fabriek, kunnen zij hun producten een stuk goedkoper aanbieden. Daar profiteert vervolgens de ondernemer van.  En ben jij de eigenaar van een tankstation en wil je naast benzine en olie, bijvoorbeeld ook snoepwaren aanbieden? Ook dan kun je bij de groothandel terecht. Hier koop je de producten tegen de bekende scherpe groothandelsprijs om deze vervolgens in jouw tankshop deze producten tegen een hogere prijs door te verkopen. Heerlijk voor de lekkere trek onderweg.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*