Zo kies je de beste printer uit voor op kantoor

Zo kies je de beste printer uit voor op kantoor
juni 14, 2021 Slimmeretailer.nl
printer

Vaak is een printer op kantoor onmisbaar. In veel bedrijven worden er dagelijks formulieren uitgeprint. Dit kunnen contracten zijn, maar ook andere administratieve formulieren, afbeeldingen en nog veel meer. Hoe dan ook is het erg belangrijk om de printer die je uitkiest voor op kantoor zo zorgvuldig mogelijk uit te kiezen. Het dient immers een variant te zijn die goed genoeg is om de taken uit te voeren waarvoor je de printer nodig hebt, maar daarnaast wil je het het liefst ook niet al te duur maken. Hieronder vindt je enkele tips die je erbij kunnen helpen de beste printer uit te kiezen voor op kantoor en hierbij waar mogelijk ook nog eens geld te besparen!

Zwart-wit of kleur

Een keuze die je moet maken is of je een zwart-wit printer of een kleurenprinter wilt. Zwart-wit printers zijn vaak een stuk goedkoper. Het kan dus best handig zijn om voor een dergelijke variant te kiezen, maar uitsluitend als je geen kleuren nodig hebt. Als je de printer vrijwel alleen van plan bent te gebruiken om formulieren met tekst uit te printen, dan kan de zwart-wit printer voldoende zijn. Zo bespaar je en kom je ook niets tekort. Indien je regelmatig afbeeldingen in kleur gaat uitprinten kies je natuurlijk gewoon voor een kleurenprinter.

Refurbished printer

Een refurbished printer is vaak een ideale optie om geld mee te besparen, maar alsnog een goede printer binnen te halen. Een refurbished variant is ooit eerder terug gestuurd naar de fabrikant omdat er iets niet klopte. De fabrikant heeft de printer vervolgens helemaal gerepareerd en nagelopen om te controleren of daadwerkelijk alleen het doet aan de printer. Vervolgens is het apparaat opnieuw te koop aangeboden, maar wel een stuk goedkoper. Hierdoor kun je dus een behoorlijk bedrag besparen, alsnog een even goede printer binnenhalen en krijg je er ook gewoon garantie op.

Aantal opties

De ene printer heeft meer opties dan de ander. Vandaag de dag zijn de meeste varianten wel in staat om naast het printen ook te kopiëren en in te scannen, maar toch is het handig om dit even na te lopen indien je het nodig hebt. Verder hebben veel printers bijvoorbeeld WiFi, bluetooth of een USB ingang. Ook deze opties kunnen best handig zijn!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*