PlayStation 4 kopen in 2022: waarop moet je letten?

PlayStation 4 kopen in 2022: waarop moet je letten?
juli 20, 2022 Slimmeretailer.nl

De PlayStation is nog altijd een prachtige en krachtige game console. Hoef je niet per se het nieuwste van het nieuwste? Laat dan lekker de PS5 links liggen, want wij kunnen je verzekeren: de PlayStation 4 is ook in 2022 nog steeds een perfecte game console voor het spelen van je favoriete spellen. Onthoud wel dat na een aantal jaar veel spellen niet meer uitgebracht zullen worden voor de PS4, maar wij verwachten dat dit nog wel een aantal jaar zal gaan duren. Ben je van plan een Play station 4 te kopen in 2022? Dan gaan wij je vertellen waar op je moet letten bij het aanschaffen. Verder vertellen wij je wat meer over de PlayStation 4 en wat je kunt verwachten van deze console. Ook behandelen we de soorten PlayStations 4 en welke het meeste geschikt is voor jou. Tot slot vertellen we je of je beter voor een nieuwe PS4 kunt gaan of een tweedehands voldoet en geven we je dus tips. Lees je mee? 

Alles wat je moet weten over de PlayStation 4 

De PlayStation was eigenlijk tot voor kort de nieuwste en populairste game console van Sony. Zoals we allemaal weten is de opvolger de PlayStation 5, maar deze is helaas nog altijd weinig beschikbaar. Hierdoor blijft de PlayStation 4 wel nog relatief populair. De PlayStation 4 is sinds 2013 te koop en bestaat dus al een aantal jaar. 

Welke soorten PlayStations 4 zijn er? 

De PlayStation 4 kent in totaal 3 verschillende uitvoeringen. Wij gaan je meer vertellen over de verschillende soorten: de PS4, de PS4 Slim en de PS4 Pro. De PS4 is de eerste console en ook het goedkoopst. De opvolgers zijn de Slim en Pro uit 2016. 

Nieuwe of tweedehands PS4 kopen? 

Je kunt er voor kiezen om een nieuwe of tweedehandse PS4 te kopen. Wij raden aan om dit tweedehands te doen. In de meeste gevallen nog in prima conditie! 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*