Pennen bedrukken met logo om je bereik te vergroten

Pennen bedrukken met logo om je bereik te vergroten
januari 26, 2020 Slimmeretailer.nl

Ondanks dat ons kikkerlandje langzaamaan veranderd in een groot digitaal tijdperk, blijven pennen enorm populair. Ondanks dat typen een stuk sneller gaat, blijft het schrijfwerk vaak eerder hangen. Snel even een Post-it schrijven of aantekeningen maken bij een belangrijke vergadering. Als bedrijf kun je hier ideaal op inspelen door pennen met je eigen logo te maken. Pennen bedrukken met logo zorgt voor (bijna) gratis promotie en daarom ideaal om als relatiegeschenk cadeau te geven. Een aantal voordelen lees je hieronder!

Goedkoop

Je kunt er voor kiezen om online reclame te maken voor je bedrijf. Misschien doe je dit al, maar je kunt er ook voor kiezen om op een effectievere (en goedkopere) manier de naamsbekendheid van je bedrijf een boost te geven. Je kunt vaak voor een klein bedrag pennen met het logo en/of naam van je bedrijf op de pen te laten bedrukken. De prijs hangt vaak af van de oplage die je wilt laten bedrukken. Een pen is een veelvoorkomend gebruiksmiddel en daarom ideaal om hier als bedrijf op in te spelen.

Kracht van herhaling

Een pen blijft vaak niet bij 1 persoon, maar maakt een hele levenstocht door binnen je kantoor maar ook buiten kantoor. Doordat een pen meerdere malen wordt doorgegeven, wordt er onbewust ook de naam van het bedrijf onthouden op de pen. We kunnen hierbij spreken over de kracht van herhaling en dus een goed initiatief om als relatiegeschenk cadeau te geven. Iedereen heeft wel een pen in de auto, tas of jas zitten en toch komen we voor ons gevoel altijd pennen tekort. Ze verdwijnen als sneeuw voor de zon (of hebben de pennen een ander leven gekregen bij vrienden en/of familie?)
Pennen bedrukken als relatiegeschenk is bijna onmisbaar en start daarom vandaag nog het bedrukken van een pen met logo.

Functioneel

Een bedrukte pen is vaak klein en compact en dus ideaal om overal mee naar toe te nemen. Iedereen heeft wel een pen op hen of haar bureau liggen en daarom is het een handig gebruiksvoorwerp. De eerste balpen is ontstaan in 1938 en wordt nu nog steeds veel gebruikt. Bij een vergadering wordt vaak snel een pen en papier tevoorschijn getoverd om aantekeningen te maken, terwijl we ook onze smartphone of tablet hiervoor kunnen gebruiken. Een pen met logo is de ideale reclamedrager en daarom goed om je bedrijf hiermee een boost te geven. Waar wacht je nog op?

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*