Wat zijn draagarmstellingen?

Wat zijn draagarmstellingen?
mei 3, 2022 Slimmeretailer.nl
draagarmstelling

Komt de term draagarmstelling bij jou bekend voor? Dit zijn stellingen die ideaal gemaakt zijn voor het opslaan van zwaardere goederen zoals houtpakketten en gipsplaten. Als je spullen kwijt moet en een extra opslagruimte zoekt dan is het dus mogelijk om te kiezen voor draagarmstellingen. Voor deze stellingen geldt dat er enkelzijdige en dubbelzijdige armstellingen zijn. Tevens zijn de draagarmstellingen beschikbaar in diverse afmetingen. Het is daarom mogelijk om op basis van persoonlijke voorkeuren tot een draagarmstelling te komen.

Grootte van de draagarmstelling

Bij de aankoop van een draagarmstelling is het belangrijk om na te denken over de grootte. Je wilt immers een situatie voorkomen waarin de draagarmstelling te veel ruimte inneemt of een situatie waarin de draagarmstelling veel te klein is. De maat van de draagarmstelling moet dus vooral praktisch en passend zijn. Je kan achterhalen welke maat geschikt is door te inventariseren hoeveel goederen je moet opslaan. Zo kan je tot een keuze komen voor de draagarmstelling of bandenstelling.

Lichte armstelling

Er zijn tevens lichte armstellingen beschikbaar, indien je op zoek bent naar een geschikte draagarmstelling. Voor een lichte armstelling geldt dat er sprake is van een constructie waarbij er minder belasting is en je deze armstelling tevens handmatig kan laden. De draagarmstellingen worden standaard geleverd op een hoogte van 2 of 2,5 meter. Er zijn tevens medium draagarmstellingen beschikbaar met een hoogte van 2,5 of 3 meter. Je kan zelf de keuze maken en het aanbod vergelijken met elkaar om tot de beste optie te komen.

Veiligheid in het magazijn

Waarschijnlijk zal jij de draagarmstelling plaatsen in een magazijnruimte, aangezien deze opslag erg praktisch is. Indien je besluit om deze keuze te maken is het verstandig om de veiligheid in overweging te nemen. Voor de veiligheid van de draagarmstellingen geldt dat deze aan wettelijke normen moet voldoen. Je bent echter zelf verantwoordelijk voor de indeling van het magazijn, waarbij het belangrijk is om voldoende ruimte vrij te houden om ongelukken te voorkomen.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*