Bol.com cadeaubon inwisselen voor geld, hoe gaat dat in zijn werk?

Bol.com cadeaubon inwisselen voor geld, hoe gaat dat in zijn werk?
januari 30, 2023 Slimmeretailer.nl

Je zult het vast wel eens meegemaakt hebben. Je hebt een voor je verjaardag een Bol.om cadeaubon gekregen. Na dat ding maanden in de kast te laten verstoffen, is het dan toch eindelijk tijd om het te gaan gebruiken. Je scrolt op de website maar je kunt eigenlijk niets vinden wat jou echt aanspreekt. Maar je zit nu toch met die bon opgescheept, wat nu? Daar is nu een oplossing voor. Je kan namelijk nu je Bol.com cadeaubon inwisselen voor geld! Je zal nu vast al denken, maar werkt dit wel echt? Kan er niet iets misgaan? In dit artikel zullen alle onduidelijkheden over dit concept worden verhelderd. Zo kan ook jij zonder schuldgevoel je cadeaubon inwisselen.  

In het kort 

Zodra je naar https://www.wissel.nl/ gaat, kom je een formulier tegen welke je kan invullen. Hierin vragen zij om informatie zoals de waarde van de bon en het merk of bedrijf waaraan je het kon uitgeven. Er wordt automatisch een bod gegenereerd voor deze kaart, dus je komt meteen te weten hoeveel geld je ervoor zou kunnen krijgen. Tevens wordt er een bod gedaan in andere cadeaubonnen, welke vaak hoger ligt dan het bod in geld. Kijk dus goed naar wat jouw wensen zijn! Het is niet alleen mogelijk om je cadeaubon digitaal naar dit bedrijf door te sturen, je kunt het tevens op de post doen. Het is zelfs mogelijk om fysiek langs te gaan om je bon in te wisselen, mits je een afspraak hebt gemaakt.  

Hoe zit het met kortingsbonnen? 

Kortingsbonnen heb je vast ook in grote hoeveelheden thuis liggen. Cadeaubonnen kunnen in principe altijd vrij besteden worden, maar met kortingsbonnen is dat niet het geval. Er zijn namelijk altijd voorwaarden gebonden aan kortingsbonnen. Voorbeelden hiervan zijn dat het niet geldig is gecombineerd met andere aanbiedingen of dat je een minimaal bedrag moet besteden voordat je de kortingsbon kunt gebruiken. Om deze redenen koopt dit bedrijf geen kortingsbonnen over. Wel is het mogelijk om cadeaubonnen met korting aan te schaffen op hun website! 

Kom nu jouw cadeaubonnen inwisselen 

Of het nu per post is, digitaal, of dat je gezellig even langs komt, je kunt nu al jouw ongebruikte cadeaubonnen inleveren. Soms kan het zo zijn dat je niet echt wat hebt aan deze bonnen, bijvoorbeeld van Bol.com, maar dat je het geld wel goed kan gebruiken. Uiteindelijk hoef je je niet schuldig te voelen dat je een cadeaubon inwisselt voor geld, gezien het uiteindelijk toch goed wordt besteed! 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*