Een motorhelm kopen? Ga voor een snelle, maar veilige rit 

Een motorhelm kopen? Ga voor een snelle, maar veilige rit 
september 16, 2021 Slimmeretailer.nl
Motorhelm

Nog even in de laatste weken van de zomer genieten van een goede motorrit, voordat je je geliefde voertuig weer voor een paar maanden op stal zet? Ga verantwoord en veilig de weg op door een volledig uitgerust motorpak inclusief helm te kopen.  

Weten waar je rekening houdt bij het kopen van een motorhelm? In deze blog ontdek je de verschillende uitvoeringen die jouw hoofd beschermen tegen een valpartij met de motor. Een motorhelm is niet alleen een verstandige keuze, je bent het aan jezelf en je eventuele passagier verplicht om veilig de weg op te gaan en je hoofd te beschermen. 

Een motorhelm kopen? Ga veilig en comfortabel de weg op  

Met 100 kilometer per uur over de Nederlandse snelwegen zonder omgeven te worden door de metalen carrosserie van een auto, dat geeft natuurlijk een adrenalinekick, maar gaat ook gepaard met grote risico’s. Draag je geen bescherming van een stevige motorpak en een goede motorhelm, dan zijn de gevolgen van een ongeval te groot. Daar wil je niet aan denken en een sterk aan te raden advies is daarom om vandaag nog een motorhelm te kopen. 

Bescherm je ogen tegen de voorbijrazende open lucht 

Wil je een motorhelm kopen? Dan bescherm je niet alleen je schedel tegen grote schadelijke gevolgen van een ongeluk. Een motorhelm heeft een vizier dat je ogen behoedt tegen mogelijk losvliegende onderdelen op de weg. Want als je met een hoge snelheid de wegen onder je door laat gaan terwijl je op een open motor zit, dan wil je er niet aan denken dat er iets in je ogen kan komen. Alleen al een windje of een regenbui kunnen je ogen irriteren wanneer je die aan de open lucht blootstelt. 

Een motorhelm kopen met goede gehoorbescherming? 

Daarnaast koop je een motorhelm die je oren afdekt. Want hoewel je geen genoeg krijgt van het ronkende geluid van je motor, zal langdurige blootstelling op de weg niet bepaald gunstig zijn. Misschien merk je het niet direct, maar uiteindelijk kan je gehoor beschadigd raken. Dus wees niet te koppig, zoals je dat vroeger was toen je moeder je waarschuwde voor te harde muziek, en zorg dat je een motorhelm met gehoorbescherming koopt.  

Blijf ademhalen terwijl je motorrijdt 

Tot slot kun je een motorhelm kopen die je helemaal afsluit. Ben je bang dat je tijdens je motorrit in ademnood komt? Wees gerust, want een goede motorhelm bevat een ventilatiesysteem die jouw ademhaling afvoert en je van frisse lucht voorziet. Je gaat dus veilig de weg op terwijl je je hele hoofd afschermt tegen gevaar. Maar je stapt bovendien comfortabel op je motor voor een volledig ontspannen ritje. 

Wil je een specifieke motorhelm kopen? Bekijk de volgende merken uit het assortiment van Harlieplaats en kies de helm die aan jouw wensen voldoet:  

  • Caberg 
  • Davida 
  • Nolan 
  • Origine 
  • Premier 
  • Roeg 
  • Roof 
  • Scorpion (exo) 

Is je motoroutfit nog niet compleet en zoek je nog een beschermend pak? Of zijn bepaalde onderdelen van je motor toe aan vervanging voordat je erop wegrijdt? Bezoek de Harley Davidson webshop waar je motorkleding en -onderdelen kunt bekijken en bestellen. 

Een sterke motorhelm kopen? Daarvoor ga je naar Harliepleats 

Komend weekend heb je een middag met je vrienden vrijgemaakt voor een motorrit door de Nederlandse landschappen. Misschien grijp je zelfs nog de kans om een paar dagen de grens over te gaan en de Zuid-Europese speldbochten te trotseren. Een grandioos idee, maar niet zonder van te voren een goede motorhelm te kopen. Wil je een motorhelm kopen waarmee je je veilig voelt terwijl je op de weg rijdt? Bekijk het aanbod van Harliepleats waar je helmen van hoge kwaliteit vindt die de gevolgen van een ongeval beperken.  

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*